WordPress Website laten maken

 
Bent u op zoek naar een website met een gebruikersvriendelijke content management systeem (CMS) die u eenvoudig zelf kunt beheren zonder enige technische kennis? En wilt u dat de site ook nog eens Google vriendelijk is ? Dan is een WordPress website het juiste platform voor u ! Wij zullen een geschikte WordPress website voor u maken die helemaal past bij uw organisatie.

WordPress is de meest gebruikte Content Management Systemen van tegenwoordig. Het CMS bestaat al meer dan 10 jaar. Er zijn momenteel meer dan 65 miljoen websites die gebruik maken van het CMS van WordPress. Het CMS werd gelanceerd als een platform voor blogs, maar is inmiddels uitgegroeid naar een volwaardig CMS. Maandelijks wordt het CMS geupdate met nieuwe functionaliteiten die gericht zijn op gebruiksvriendelijkheid. WordPress is een zogenaamde open source platform waarbij u geen jaarlijkse kosten hoeft te betalen. Laat uw WordPress website door ons maken !

Wat zijn de voordelen voor het laten maken van een WordPress website

 

Gebruikersvriendelijkheid

WordPress wordt gezien als een van de gebruiksvriendelijke CMS van dit moment. Zonder enige technische kennis zult u in staat zijn om de content van uw website te wijzigen.

Webwinkel en WordPress

Een complete webshop met veel mogelijkheden kan gemaakt worden in WordPress die nog eens ook zeer eenvoudig te beheren is. Klik hier voor meer informatie over het maken van een webshop.

WordPress op maat

Webdesign Rotterdam kan het WordPress CMS volledig op maat instellen zodat het volledig aan uw wensen voldoet. Wij stellen zelfs de beheerpagina zodanig in, zodat u de content op een zeer eenvoudige manier kunt wijzigen.

CMS van WordPress

CMS van WordPress is een gratis Open Source platform. U hoeft geen zorgen te maken over jaarlijkse kosten. Met behulp van de vele plugins die WordPress biedt, kan uw website altijd nog uitgebreid worden.

Handleiding op maat

Na de oplevering van de site krijgt u van ons een handleiding die speciaal bestemd is voor de beheerpagina uw website. Stapsgewijs wordt met behulp van video’s en printscreens uitgelegd hoe de content van de site gewijzigd kan worden.

Een aantal bekende websites die met WordPress gemaakt zijn: