Gericht op kwaliteit, efficiëntie en snelheid op een vaste werkwijze. U kunt ervan uitgaan dat wij de goedkoopste full service internetbureau van Rotterdam zijn. Onze voornaamste doel is om ervoor te zorgen dat u tevreden bent over onze diensten. Dit realiseren wij door duidelijke afspraken te maken en onze werkwijze stapsgewijs uit te leggen. Onze driestappenplan maakt ons werk bijzonder: we bundelen de krachten van een bedrijfskundige, een ontwerper en een ontwikkelaar samen. Door jarenlange klantevredenheid hebben we trouwe opdrachtgevers. Bij ons staat persoonlijk contact met de klant op de eerste plaats. Zo kunt u altijd terecht voor vragen, opmerkingen en eventuele aanpassingen aan uw website.

WordPress website

Op zoek naar een website met een gebruikersvriendelijke beheerpagina? Dan is WordPress CMS het beste oplossing voor u. Dit CMS geeft u de mogelijkheid om alle content binnen uw website te kunnen wijzigen zonder enige technische kennis.

Lees verder

Webshop

Wilt u een webshop laten maken die binnen 2 weken goed functioneert? Webdesign Rotterdam realiseert complete webshops met een gebruiksvriendelijke CMS systeem.

Lees verder

Grafisch ontwerp

Wij kunnen u helpen met het ontwerpen van passende logo, briefpapier, visitekaartjes en grafisch design opmaat voor website, webshop en mobiele applicatie.

Lees verder

Mobile applicaties

Wij hebben een team van gedreven app ontwikkelaars die samen werkt aan oplossingen die daadwerkelijk waarde bieden voor uw organisatie. Bij ons staat de gebruiker van de mobiele applicatie volledig centraal.

Social Media

Social media is haast niet meer weg te denken uit onze dagelijkse praktijk. Onze social media experts adviseren uw graag bij al uw social media platforms.

Lees verder

Onderhoud

Uit de praktijk is gebleken dat vele bedrijven moeite hebben bij het onderhouden van hun website. Gebrek aan de juiste kennis of/en tijd zijn de meest voorkomende oorzaken hiervoor.

Lees verder

Teksten Vertalen

Brochure, website of andere teksten vertalen? Webdesign Rotterdam is de vertaaloplossing voor iedereen die op zoek is naar professionaliteit, lage prijs en snelheid.

Lees verder

Hoe pakken wij een project aan

Oriëntatie

Na het ontvangst van een offerteaanvraag kunt u binnen 48 uur al iets terug verwachten van ons. Indien nodig zullen we contact opnemen of een afspraak inplannen, zodat we een goed en duidelijk beeld krijgen over uw wensen en verwachtingen. Het is voor Webdesign Rotterdam erg belangrijk om tijdens de kennismaking een duidelijk beeld te krijgen van het project. Aan de hand van onze checklist kunnen we vaststellen wat uw wensen zijn voor uw nieuwe website of mobiele applicatie. Hierbij kunt u denken aan de verschillende functionaliteiten die terug moeten komen in het systeem.

Samenstellen van de offerte

De aangevraagde offerte zal binnen 48 uur per mail worden opgestuurd. De offerte zal niet alleen bestaan uit een simpele prijsopgaven. Wij stellen voor u een uitgebreide offerte samen, zodat u precies kunt zien wat u kan verwachten van onze diensten. Samen met de offerte sturen we ook een aantal templates (designs) op die gerelateerd zijn aan uw branche. Mocht u zelf een idee hebben over de design dan kunnen we uiteraard ook een design op maat maken.

Realisatie

Nadat de offerte goedgekeurd wordt zullen we direct starten met het realiseren van het project. Het project zal op een testlocatie gerealiseerd worden, dit is ideaal indien u al een bestaande website hebt. De website kan gedurende ontwikkelfase gewoon online blijven.
In de meeste gevallen zal de eerste conceptversie van een website of een webshop binnen 2 weken worden afgerond. Nadat we de conceptversie afgerond wordt, zullen we u vragen naar feedback. Dit proces kunt u live volgen.

Oplevering

Nadat alles uitgebreid getest wordt en zorgvuldig is uitgewerkt zullen we beginnen met het afronden van het project. In deze fase wordt de website online gepubliceerd. Hierna heeft iedereen de mogelijkheid om van de website of de applicatie gebruik van maken.

Nazorg

Nadat de website online is kunt u gratis en vrijblijvend 15 dagen gebruik maken van onze onderhoudsdiensten. U krijgt van ons een handleiding op maat, waarin stapsgewijs wordt uitgelegd hoe u de content van de website kan wijzigen. We bieden u als klant ondersteuning bij het beheren van uw website. Voor Webdesign Rotterdam is het van uiterst belang dat de iedere klant tevreden is en blijft. Daarom kunt u in de toekomst ook op ons rekenen.
Neem contact met ons op voor meer informatie over onze onderhoudspakketten.