Zoekmachine Optimalisatie

 

Optimaliseren kunt u zien als één van de belangrijkste factoren voor uw commerciële website. Doordat de website goed geoptimaliseerd wordt, kan deze goed gevonden worden in de verschillende zoekmachines als Google. Het optimaliseren van een website bestaat uit vele factoren.

Technische optimalisatie

Voordat een site wordt opgenomen in de zoekresultaten van een zoekmachine, wordt er eerst bepaald of alles volgens de richtlijnen en technische eisen is ontwikkeld. Webdesign Rotterdam zorgt ervoor dat uw site volgens deze richtlijnen gerealiseerd zal gaan worden. We houden rekeningen met alle factoren als het gaat om SEO.

On-site optimalisatie

Het is van groot belang dat de zoekmachines de teksten op uw website goed kunnen ‘lezen’. Een zoekmachine als bijvoorbeeld Google heeft een voorkeur aan een website die goed geoptimaliseerd is volgens haar richtlijnen. Wij ontwerpen uw website volgens de web standaarden en richtlijnen van het W3C. Dit is de beste garantie voor een gebruiksvriendelijk en toegankelijke websites die special geoptimaliseerd zodat uw website snel en makkelijk gevonden kan worden door de zoekmachines.

Off-site optimalisatie

Om hoog te komen in de zoekresultaten van de zoekmachines is het van groot belang dat er een bepaalde hoeveelheid kwalitatieve links naar uw websites worden gelinkt. Ook is het belangrijk dat u actief bezig bent op verschillende social media platformen.

Deze tool is haast onmisbaar voor websites die gegarandeerd op de eerste pagina van Google willen komen te staan. Een website kan op twee manieren hoog gepositioneerd worden in Google, namelijk door hem goed te optimaliseren of door Google Adwords. Met Google AdWords kunt u advertenties snel en gemakkelijk laten weergeven op de eerste pagina van Google.
De advertenties die u plaatst via Google Adwords, worden weergegeven naast de andere zoekresultaten die een gebruiker zoekt met een zoekwoord.
Advertenties worden weergegeven aan de rechterkant van de zoekpagina of boven de gratis zoekresultaten. Op deze manier kunt u een bepaalde doelgroepen bereiken die geïnteresseerd zijn in uw producten of diensten.

Webdesign Rotterdam helpt u met het creëren van uw advertentie campagne. Wij adviseren graag onze klanten om deze onmisbare tool van Google op het juiste manier te gebruiken. Op deze manier wordt uw advertentiebudget zo optimaal mogelijk gebruikt!