Responsive design voor uw nieuwe website

 
Responsive design is een aanpak om websites op een juiste manier te laten weergeven op tablets, smartphones, laptops en pc’s.

Tijden veranderen snel. Er wordt tegenwoordig niet alleen gesurft met een desktop pc, maar via verschillende apparaten. Denk maar aan tablets, smartphones en smart tv’s. Elke apparaat heeft een verschillende formaat beeldscherm waarop een website op bekeken kan worden. Bij een responsive design wordt het beeld zodanig aangepast zodat je de content van de site eenvoudig kan doornemen.

Een aantal jaar geleden maakte men nog een aparte website voor de mobiele gebruikers. Je werd dan door verwezen naar bijv. m.website.nl. Met de komst van responsive design is dit niet meer nodig. U heeft één website nodig, die zich automatisch aanpast aan de gebruikte schermgrootte. De content van de site wordt 100% geoptimaliseerd voor het apparaat waarop u de website bekijkt.
Webdesign Rotterdam heeft designers die gespecialiseerd zijn op gebied van responsive design. Uw website zal op elke apparaat goed worden weergegeven. En dat allemaal in één site.

Gratis offerte aanvragen

Bekijk hieronder een aantal responsive websites uit onze portfolio :

flow wonen webshop laten maken
xentys
missmotivate
atlasmeubel