Magento Webshop Rotterdam

 
Webdesign Rotterdam realiseert webshops onder meer op basis van de e-commerce CMS Magento. Deze open source CMS wordt gezien als één van de krachtigste open source e-commerce oplossing van dit moment.

Waarom een Magento webshop ?

Een Magento webshop is vooral bekend door zijn gebruiksvriendelijkheid. Dit houdt in dat een beheerder niet over enige technische kennis hoeft te beschikken. Hierdoor is het onderhouden van uw Magento webshop erg eenvoudig.

Vindt u het lastig om te bepalen of hiermee aan uw wensen en eisen wordt voldaan? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Dropshipping en Magento

Een Magento webshop heeft een zeer eenvoudige en uitgebreide beheerpagina. Het beheren van producten is zeer eenvoudig. Mocht u een webshop willen oprichten met een dropshipping concept, Dan kunnen wij ervoor zorgen dat alle producten van uw leveranciers in uw webshop geïmporteerd worden. Ook zullen wij zorgen voor de koppeling tussen de webshop en de leverancier(s). Wilt u meer informatie over dropshipping? Klik dan hier.

API & Integratie

De API is de manier waarop programmeurs andere applicaties met Magento kunnen laten communiceren. Magento heeft een gesofisticeerde en uitbreidbare API waardoor het kan communiceren met veel verschillende applicaties (zowel web applicaties als standalone applicaties).
Bijvoorbeeld: u kunt Magento verbinden met een aantal externe accounting systemen, e-mail lijst management tools, ERP systemen en nog veel meer.

Dit geeft Magento een grote mate van flexibiliteit om samen met uw onderneming te groeien. Het kan strak geïntegreerd worden met andere inventaris/order/klanten-systemen en het zal naadloos werken.

Magento webshop als beste e-commerce CMS

Magento webshops worden wereldwijd door miljoenen webshop eigenaars gebruikt. Magento heeft, in een korte tijd, een toppoisitie verworven in de markt voor e-commerce technologie. Magento webshops hebben een “open source” technologie, dat wil zeggen dat de CMS publiekelijk beschikbaar is voor technische ontwikkelaars. Vanuit de technische gemeenschap wordt er voortdurend gewerkt aan allerlei aanvullende oplossingen (zgn. extensies) die ervoor zorgen dat Magento nog meer uitgebreid en flexibel zal gaan worden. Webdesign Rotterdam kan hierdoor haar opdrachtgevers zeer professionele webshops aanbieden tegen een zeer scherpe prijs.

Geen licentiekosten

De Magento Community Edition is een open source software pakket en is dus voor iedereen gratis beschikbaar. Dit houdt in dat u niet aan jaarlijkse kosten verbonden bent. Mocht u vragen hebben over het gebruik van open source systemen zoals Magento webshops, stel deze dan aan één van onze Magento specialisten. Zij kunnen u alles vertellen over het realiseren van een Magento webshop.

Is Magento een wondermiddel?

De Magento Webshop is, in onze opzichte, momenteel de beste e-commerce CMS. Van Webdesign Rotterdam kunt u daarom ook verwachten dat wij u altijd gedegen zullen adviseren over de (on)mogelijkheden en oplossingsrichtingen van Magento.