Social Media

 
Social media is haast niet meer weg te denken uit onze dagelijkse praktijk. Via de social media platforms als Facebook, Twitter, LinkedIn en Google+ krijgen de websites van tegenwoordig steeds meer bezoekers. Zo helpen wij onze klanten met het maken van diverse social media accounts en eventuele advertentie campagnes. Voorts geven wij graag advies op gebied van social media marketing.

Facebook

Webdesign Rotterdam helpt u met het creëren van een bedrijfspagina op Facebook. Verder zorgen wij ook voor de nodige Facebook modules, die we in uw website zullen integreren. Deze connectie zorgt voor o.a. meer volgers op uw Facebook account

Twitter

Net als bij een Facebook-pagina kunnen we een Twitter account voor u aanmaken. Twitter is ideaal voor business 2 business zaken. Ook wordt hierbij gezorgd voor de integratie van Twitterknoppen. De bezoekers krijgen de mogelijkheid om de content van uw pagina te delen op hun prikboord.

Google +

Dit platform is nog onbekend en sterk in opkomst. Wij verwachten een ware revolutie. Google zal de resultaten van Google+ hoger gaan waarderen in de zoekresultaten. Als website eigenaar kunt u hier uw kansen grijpen om meer bezoekers naar uw pagina te laten komen.

LinkedIn

Als het gaat om een zakelijk platform dat onder andere een bijdrage kan leveren voor het vinden van nieuw personeel, dan is LinkedIn de ideale social media. Webdesign Rotterdam zal ervoor zorgen dat bezoekers gestimuleerd worden uw bedrijfspagina te volgen via LinkedIn.